Какво представлява дистанционното счетоводство?

Това, което предлагаме ние е една сравнително нова, високотехнологична услуга улесняваща комуникацията между вас и вашият счетоводител. Тъй като знаем, че времето ви е един от най-ценните ресурси ние искаме да ви спестим всичко излишно за да можете да се концентрирате единствено върху развитието на вашият бизнес. Забравете за изгубеното време в посещение на офиса на обслужващата ви компания и безбройното пренасяне на документи, което крие риск както от загуба на важна информация така и на загуба на време в предвижването на документа, неговата обработка и решаването на евентуален възникнал проблем. Чрез използването на Дистанционното счетоводство целият ваш фирмен архив се съхранява и достъпва през т.нар. „облачно пространство“ Използваме специален независим софтуер с изключително високо ниво на защита. Вашите документи са защитени както от физическо изчезване или загуба така и от преднамерена злоупотреба /заразяване с вирус или повреда на вашият компютър или на компютъра на вашият счетоводител/. Чрез услугата която предлагаме освен че документите остават изцяло защитени, се свежда до минимум и времето за тяхното предаване, разглеждане и обработване. В момента в който вие получите или създадете даден документ го изпращате по електронен път към нас и ние го получаваме буквално за секунди.

Какво е нужно за да задействаме целият този процес?

Разбира се първото нещо, което трябва да направим е да обсъдим подробно естеството на вашата дейност, да отговорим на всички ваши въпроси и да уточним всичко което ви интересува, както и обхвата на услугите които искате да ползвате. На следващият етап сключваме договор за абонаментното счетоводно обслужване и започваме да работим заедно – нищо ново и необичайно. От тук нататък вие сами ще оцените ползите и преимуществото, което ви дава този иновативен модел на работа.

Какви са ползите за вас и вашият бизнес?

Основно това което ще получите като допълнителна стойност към стандартната счетоводна услуга се свежда до няколко основни компонента:

  • Пестите от вашето време – не губите излишно време в посещения до офис на обслужващата ви фирма
  • Сигурност за вашата база данни – всички ваши документи остават защитени както от загуба, така и от повреда на устройството на което се съхраняват
  • Бърза комуникация и споделяне на информация – един от основните и важни моменти е именно бързината и удобството, с което става прехвърлянето на цялата документация. В момента в който получите даденият документ, просто го сканирате и той веднага постъпва при нас за обработка. Ако има нужда от корекция или дообработка ние я извършваме и също толкова бързо връщаме ако се налага документа обратно при вас.
  • Спестявате пари – Цялата автоматизация на процеса по прехвърляне и обработване на счетоводната документация ви пести пари. Веднъж от транспорт и предвижване до офис на вашата обслужваща фирма и втори път относно таксите за счетоводно обслужване.

Защо да се доверите на нас?

Ние сме компания с над 20 годишен опит в сферата на данъчното, трудовото и счетоводното законодателство, независимият финансов одит и бизнес консултирането. Работим с висококвалифициран и мотивиран екип и се стремим непрекъснато да се развиваме като използваме различни технологични нововъведения, така че да бъдем максимално гъвкави и ефективни. Ситуирани сме в град Стара Загора, където се намира и нашият физически офис, но работим с клиенти от цялата страна развиващи дейност в най-различни сфери на бизнеса. Ако искате и вие да пренесете финансово-счетоводното си обслужване на следващо ниво, да автоматизирате процесите, да бъдете в крак с развитието на технологиите и да получите едно перфектно и качествено обслужване не се колебайте да се свържете с НАС.

Бончо Янчев
Асистент одитор
Финансово – Счетоводна къща СКОДИ
https://skodi.net/